Tävling värde 350 kr, och erbjudande på fin trädgårdsbok!

Trädgårdsboken om JORD på Langenskiölds förlag är vad alla trädgårdsägare behöver. Titeln är kanske inte lockande, innan du tittat i boken, men ett gäng trädgårdsproffs som författare borgar för kvalité och bredd. Trevlig layout, lättläst och intressant, och man får veta allt om det där viktigaste för att en trädgård ska bli fin: underarbetet. Med en dålig eller fel sorts jord kan det aldrig bli ett bra resultat. I denna digra lunta på ryms också många bra idéer för trädgårdsanläggning med gräsmattesådd, odling i pallkrage, på balkong, i staden, perenner, rosor, buskar, träd, ja, till och med hur man odlar svamp! Och längst bak ett lexikon med växter för olika jordar och lägen. Ett plustecken är att även aspekter på odling i norr finns med här och var. Bra!

NU KAN DU VINNA BOKEN och som tröst får övriga köpa den till nedsatt pris. Klicka på fliken Tävling om du vill prova din lycka och klicka på bilden om du vill beställa! Tävlingen pågår till sönd 19/3-17 kl 21.

Vid köp av boken får du ett par jättefina handskar  på köpet! Klicka på bilden så kommer du till förlaget. Ange där koden GLADIGRÖNT i kassan så syns rabatten. Erbjudandet gäller 13/3-17 till 12/4-17

Detta inlägg är inte något jag har betalt för utan det jag skriver är mina åsikter, fast det kan du räkna med att det alltid är!