Det lilla extra i trädgården – eller det stora!

Nu menar jag trädliljor! I år har jag tänkt att man ännu mer ska hitta det lilla extra hos BillaBlom. Jag går bara till mig själv – det är så kul med något nytt och spännande i trädgården. Och så väldigt kul när sådant också fungerar i norr. Av trädliljor har vi fått hem 5 olika sorter, rent vit och i olika röda/rosa nyanser. Vita tigerliljor och mycket mer.

'Anastasia' trädlilja
‘Anastasia’ trädlilja

2 meter höga kan dessa liljor bli efter några år. De är väldigt härdiga men så kommer de från Kanada. Så fort vi fått butiken klar i Överbilla finns de och andra lökar och barrotade perenner att köpa. Hos några trädgårdsföreningar och vid andra träffar runt Örnsköldsvik kommer jag att presentera de olika sorterna och prata lite om hur man tänker när man komponerar med blommor. En stor del av sortimentet får då följa med för dem som vill handla.

5 reaktioner på ”Det lilla extra i trädgården – eller det stora!

  1. Monica Söderström

   Jag ska lägga ut bilder på alla liljor så fort som möjligt och då kommer priser också.

 1. Helen Östman

  Jättefina, jag har i år fått upp ögonen för dessa liljor, otroligt häftiga, ska testa några sorter, så du får “hojta till” när du fått hem lökarna.Helen

  1. Monica Söderström

   Ja de finns redan hemma, jag ska bara lägga ut bilder på alla så får du välja. Vi hörs

Kommentarer inaktiverade.