Glad Påsk x 2

Vi är två Monica som önskar Glad Påsk, min namne här på bilden kom och hämtade sin påskbukett och jag passade på att få en fin bild. Varje vecka har hon hämtat en helgbukett, men nu övergår BillaBlom till att satsa på kommande trädgårdssäsong.

Monicas påskbukett

Idag har jag planterat barrotade perenner i krukor och snart läggs beställning av träd och buskar. Vill du beställa något så är det läge nu!

Det känns inspirerande då våren är så tidig – hoppas bara att det inte kommer något bakslag med svår frost. Jag minns ett år, så kom snön när jag hade sått trädgårdslandet. Det var i början av juni och alldeles vitt. Fast snön varade inte länge förstås. Jag minns exakt vilket år det var, 1985, för det var nämligen precis då jag gjorde mina examensprov på kyrkokantorsutbildningen.

Tänk vad åren går – då var min näst yngste som bara 3 år och nu har han själv en pojke och har en till på väg – eller, ja …kan det bli en flicka tro i denna pojksläkt?