Guldig bordsdekoration i lördags

Med vad som fanns hemma lyckades jag få ihop dukningen jag visade början till i lördags. Beiga tallrikar passade – inte så flotta men bättre att det matchar.

Dukat i guld och brunt för fest
Dukat i guld och brunt för fest

Guldservetter vore fint men det fanns inte hemma. Som tur var passade några höstservetter med gula blad perfekt. Och precis 6 st stycken hade jag kvar. Jag fick lov att testa den nya vikningen på andra servetter. Stjärnformen passade in mot det övriga i dekorationen. HÄR kan du se början av dukningen.

Höstservetterna passade i guldtemat
Höstservetterna passade i guldtemat

Ja, man kan tro att vi har många mil till affären, men jag försöker ha ett lager av det mesta. Enklast så, och så slipper man planera så mycket. Och jag kan passa på när det går att fynda. Just nu är till exempel bra tid att köpa julpynt inför nästa jul – om man behöver mer…

Enkel festdukning
Enkel festdukning

En reaktion på ”Guldig bordsdekoration i lördags

Kommentarer inaktiverade.