Julinspiration florist del 8 Min julkrans

Så hänger äntligen min egen julkrans på ytterdörren och hälsar välkommen in! För några veckor sedan hade jag kransverkstad, men min egen krans blev inte dekorerad. Här kan du se de kransar jag gjorde då. Jag valde nu att dekorera i en vräkig, lite amerikansk stil och med trendigt guld och koppar.

Min julkrans 2013

På Rusta hittade jag kulor i kopparfärg och fyllde på med vad som fanns hemma. Texten har jag gjort av bonsaitråd som jag virat med tunn metalltråd i guldfärg, för att få texten lite kraftigare. Bruna kottar och kanel bygger ut färgtonen.

På tal om amerikansk – i slutet av veckan kommer mina inlägg med julgransinspiration från Chicago. När jag var där i november hade julskyltningen börjat, en sådan som heter duga. Men innan dess blir det mer recept och mer av koppar och guld från Blomstershowen i Nordvik!