Julpyssel med lime och clementin

Ibland kan man få tag på hela torkade lime, men idag provade jag att torka själv i varmluftugnen på lägsta temperatur och fläkten på. Skivor är lätta att torka men hela kan bli svårt. Blir spännade att se hur det går. Är det någon av er läsare som provat?Julpyssel Torka lime och clementin

Jag skårade för att få ett fint mönster, och skar en del frukter i skivor. De torde få lite blomform när de torkat klart, och ändskivorna blir som en stjärna. De hela frukterna delade jag i två få se om de torkar bättre så. Det blir så fin mossgrön färg när de torkat, de längst fram i bild har fått en tur i ugnen. Jag har planer för användningen men då måste de vara helt torra först. De torkande frukterna har sällskap i ugnen av två nya satser av det sockerfria godiset fruktläder, men nu med andra bär. Första satsen med äpple och jordgubb blev jättegod. HÄR finns det receptet. Vi får se hur det går med min experimentverkstad!