Nu äntligen startar årets trädgårdsvisningar i Monica’s Cottage Garden!

Efter flera uppehåll kan vi nu åter öppna trädgården i Salsåker, Nordingrå. Som vanligt blir det guidad visning några söndagar i juli och augusti, och kanske september. 4 juli och 11 juli 2021 kl 13 börjar vi med. Fler datum kommer senare. 1 timmes guidning och sedan bjuder vi på kaffe. Kostnad 100 kr. Betalas med Swish.

Det första datumet blir lite av en pionvisning eftersom 60 st nu står i blom eller knopp. Det vill väl ingen missa!? Tidiga rosor som ljusgula Aicha, rikblommiga Marguerite Hilling och Wasagaming är redan i full gång och många följer efter. Honungsrosen hänger full i knopp över portalen och i dammen blommar näckrosorna.

Vår trädgård verkar aldrig bli klar, men så finns alltid något nytt att se. Och alltid har vi byggen på gång, men jag har bestämt mig för att börja visningarna ändå. Just nu har vi lagt en fin stenmur, så nytt gräs ska sås där och byggas trappa. Men trädgården är stor så det finns annat att titta på. Och en del besökare brukar vara mer intresserade av byggena och prata med min man istället för att gå runt på visningen. Mer info HÄR. VÄLKOMNA!

En reaktion på ”Nu äntligen startar årets trädgårdsvisningar i Monica’s Cottage Garden!

Kommentarer inaktiverade.