Snart är trädgårdskurserna igång!

Och det är inne att odla sin trädgård! Många har gått mina kurser och kanske finns det fler som är intresserade. Grund Trädgård kör vi igång redan måndag 12 februari. Plats Gullängets EFS. Vi lär oss om att lyckas med sådd av sommarblommor, grönsaker, perenner mm, kompost, gödsel, lättskött trädgård, lyckas med odling i norr, ogräs, bevattning, spartips mm.

En hörna i min trädgård i Salsåker

Något praktiskt moment blir det varje gång – första gången början vi med att så fröer av chili och gången därpå lär vi oss knepen att lyckas med att fröså perenner. Många fröer ingår i kursavgiften, samt såkrukor, och ett kompendium i 4 delar. Impecta fröhandel sponsrar med fröpåse, penna o växtetiketter+ 50 kr rabatt vid köp förr 200 kr. och från min trädgård kommer många spännade frösorter. Längre fram sätter vi sticklingar, ser på bildspel, diskuterar… Kursen består av 5 träffar och kostar 1050 kr.

Längst upp under fliken Trädgårds- och floristkurser finns all info. För anmälan klicka HÄR så kommer du till studieförbundet Sensus sida. Om du scrollar längst upp på den sidan och väljer KURSER, hittar du också vårens övriga kurser: Trädgårdsdesign (stora kursen) – fulltecknad, men det blir ev en grupp till, Frukt i norr – odling och beskärning, Skapa ditt eget äppelträd, Så frön och skola plantor, och en blomsterbinderikväll i påskveckan. Och ring gärna om du har frågor eller önskemål: 0736-372212