Påskbak med godaste bullarna och fågelbokakor

Saffransbullar med vit choklad (2)
Gula goda påskbullar med vit choklad

Gula bullar, om något, passar väl till påsk, så jag bakar just nu de godaste saffransbullarna med vit choklad i fyllningen. HÄR finns receptet från i julas.

Fågelbokakorna hör påsken till hos oss, så jag hoppas kunna baka dem med barnbarnen när de kommer hem från fjällen. HÄR finns det receptet.

Godiskakor
Fågelbokakor

En idé till en ätlig påskkrans med godisägg, som kan fungera som julens pepparkakshus, ligger också och väntar. Då kunde vi ha den till påskplundring på påsklovets sista lördag. Funderar bara på vad kransens  underlag ska bestå av.

Titta in i morgon för då startar tävlingen om två växtbelysningar från Ljusbutiken!

2 reaktioner på ”Påskbak med godaste bullarna och fågelbokakor

  1. Robert Corriere

    Agavesirap som jag sett i ett par LCHF recept här är fruktos vilket är helt förkastligt i Lchf sammanhang åtminnstone för oss diabetiker så det är inget bra alternativ till sötning, ville bara påpeka detta!

    1. Monica Söderström

      Hej! Vad bra med information, det är lite lurigt på förpackningen, där kolhydratinnehållet står inte för 100 g utan per portion. Jag har använt agavesirapen enbart i receptet för några dagar sedan och det finns redan rätt information där i inlägget, efter att en läsare på Facebook informerat mig. Men kika på andra LCHfrecept på bloggen så ska du nog ockås hitta något som passar dig! Skriv bara in LCHF i sökrutan längst upp!

Kommentarer inaktiverade.