Protest! Jag vill ha vår!

Några sköna varma dagar fick vi förra veckan, men nu är det dags igen! Då behövs det lite vårgrupper så här mitt i snöyran. Ranunkler och dubbla tulpaner är så gulligt. Och några prästkragar påminner om oss att det blir sommar igen! Fast den verkar långt borta just nu.

Tulpaner och ranunkel

Anneli, från Blomsterhuset i Nordingrå, som hoppar in ibland som lärare på floristutbildningen fixade härliga vårdekorationer på några röda… Gabriella, vår ordinarie lärare påstår att man ofta väljer färger utifrån hur man klätt sig för dagen. Det stämmer onekligen på Anneli som matchar blommorna perfekt med sin klädsel.

3 reaktioner på ”Protest! Jag vill ha vår!

 1. Jag skriver också på protestlistan. Lätt!

  Har läst “på” här på din fina blogg och ser att du läser till florist! Det låter som ett kul yrke. Men jag undrar om mina kreationer skulle bli så kul med tanke på att jag oftast har svarta kläder 😉

  Tamara

 2. Håller med helt, NU vill jag ha vår, här i töreboda öser snön ner och verkar inte vilja upphöra! helt underbara kreationer du gör! Att man ofta väljer färger utifrån hur man klätt sig för dagen ska jag oxå försöka ha i åtanke för att se hur det stämmer =) roligt med sådana saker! 🙂

 3. Håller med dig i protesten. Nu har vi halv storm…igen.

  Så vacker den gröna skålen blev – som ett utsnitt ur en våräng! Spännande det där med klädfärg kontra blomfärg!!!

  Kram

Kommentarer inaktiverade.