Snabbakad wienersnurra med äpple och andra godsaker

Idag på Wienerbrödets Dag vill jag tipsa om mitt enkla och otroligt goda recept som liknar ett wienerbröd fast med äpple. Med färdig smördeg från frysen går det rasande fort. Receptet har jag visar förr, det finns HÄR. Med mandelmassa, kanel och valnötter blir det bara SÅ gott!

Wienersnurror med äpple

Nu ska jag åka till kyrkan på konsert, vilket jag inte gör så ofta sedan jag fick min hörselskada. Men dottern är sopransolist i Brahms Requiem och sjunger tillsammans med Örnsköldsviks Kammarkör, som jag tidigare var medlem i, så den här gången ska jag lyssna. Ett storslaget verk, requiem betyder ju dödsmässa men är bland det vackraste man kan lyssna på, prova själv någon gång. Mozarts Requiem är mer känt om du vill testa det. Mäktig och grandios musik – klart det passar till ett så allvarligt tema.

Håll utkik efter tävlingar på bloggen med vinster från ljusbutiken.nu!