Tävling om nya Julgodisboken

Att göra julgodis är en kul tradition. Och kul att pröva nya recept. Julgodis av Lena Söderström på Semic förlag har just de där nya recepten man bara måste prova! Mycket av vanliga ingredienser men i en modern tappning och med något extra. Och det mesta är snabblagat. Vad sägs om vit choklad-kuber med täcke av hallonpulver eller Tiramisutryfflar? Eller Cookie Dough, rå kakdeg, en stor trend i USA. Jaha, vi som brukar ta smakbitar ur kakdegen är trendiga då!

 

 

Snövit Rocky Road, en läcker och snygg variant på den vanliga Rocky Road

Min Julgodisbok har nu många märklappar för vad jag bara måste prova – hoppas att jag får hjälp att äta upp dem, så jag inte rullar efter helgerna! Men hemgjort godis är inte bara godare utan man kan undvika mycket tillsatser och kollijox. Ett plus i kanten för bilderna också, många ruffigt tuffa med mörka bakgrunder. En riktigt fin presentbok också.

Peppparkakstryfflar , snabbgjort av en köpt mjuk pepparkaka

Vill du tävla om boken, klicka på fliken Tävling och svara på en superenkel fråga! Tävlingen avslutas redan onsdagkväll 13/12-17 kl 21, så vi hinner med fler tävlingar före jul. Lycka till!