Tips på Mors Dags-presenter

Om mor är trädgårdsintresserad är ett presentkort hos BillaBlom en uppskattad present. Att själv få gå och välja och vraka. Annars finns trevliga presenter i trädgårdsboden. Peking lykta ampelDessa fina lyktor i grå metall som går att ha en liten blomma i under sommaren, är beställda. De kommer så precis att de finns att köpa från fredag eftermiddag.

 

fågelbad med hängeDessutom har vi fågelbad att hänga under äppelträdet, 125 kr, Trädgårdsmästarens tvål, 39 kr rostiga dekorationer som ugglor,  99 kr, marschallhållare som pryder året runt, 225 kr, bandklot i olika storlekar att dekorera i trädgården eller lägga i en rabatt som klätterstöd, snygga pionstöd, roshandskar som skydd mot vassa taggar mm. Bandkloten säljs i set för 795 kr eller en och en. Stora: 385 kr, mellan 285 kr, minsta 215 kr. Gillar mor att odla finns snygga rostiga bågar att göra en odlingstunnel på en pallkrage. Sätt i tre bågar och trä i 3 bambukäppar i dem, dra fiberduk över, så är det fixat. Allt till paketpris 195 kr utom pallkragen(då ingår 10 m2 bästa fiberduken).

Bandklot Eld Garden

Presenter från 35 kr och uppåt. Sommarblommor och krukväxter. Och främst av allt – många fina trädgårdsväxter för kallt klimat.

En reaktion på ”Tips på Mors Dags-presenter

Kommentarer inaktiverade.