Vill någon ha mitt citronträd?

Nu ger jag upp kampen. Citronträd får lätt ohyra och senaste året har det blivit värre med sköldlössen. Jag är less på att bekämpa dem så nu åker trädet ut i skogen – om nu inte nån vill ha det. Det är piggt och fräscht efter sommaren ute, men som sagt, det behövs påpassning så att inte de rackarna förökar sig. HÄR kan du se bilder från när trädet bar frukt. Blommornas doft är underbar, men jag satsar nu på mitt lilla apelsinträd som doftar lika bra, men är mindre i storlek, så det är lättare att hålla koll på.

2 reaktioner på ”Vill någon ha mitt citronträd?

  1. Magnus Lundgren

    Jag flyttar till ett torp den här månaden och tanken är att jag ska ha något rum med svalare temperatur för att kunna ha t.ex. medelhavsväxter. Kanske kan det passa in där?

    1. Monica Söderström

      Ja, det låter perfekt och du är ju kunnig så att du kan bekämpa de små liven. Fredagförmiddag är jag hemma om du vill hämta innan den fryser då den står ute just nu.

Kommentarer inaktiverade.