Enkelt julpyssel med ljusbågar av buxbom eller lingonris

Dessa ljusbågar i allmogestil piffar upp matbordet och går ganska fort att göra. Billigt också. De torkar så småningom men är ganska fina ändå. Jag har till och med sparat mina i flera år i matkällarn i en plastpåse. HÄR är beskrivningen.

Ljusbågar av buxbom

Idag är jag gästbloggare hos Anette med Rost och rädisor där jag tipsar om lite smaskigt för julbordet. Klicka gärna in HÄR hos henne. Och här på bloggen kommer mera kul under veckan. Impecta fröhandel sponsrar bloggens jultävling med 3 fröpaket. Börjar bli en tradition med det! Mera julpyssel blir det, bl a om vad du kan göra med sockertoppsgranen. Och mera bilder från New York. Och mera recept. Just nu håller jag på att lära mig göra mandelmassa. Både av havregryn och mandel. Godiskok blir det också. För det är jul snart ju! Då är det kul med sådant man inte gör annars på året.