Romantiska blommor till bröllopsfesten – 3 sorters rosor och vit astilbe

I augusti leverade jag en stor laddning bröllopsblommor till Helena, dotter till en trogen kund. Helena planerade att göra egna blomsterdekorationer till alla borden, med liknande blommor som i brudbuketten. Här kommer några av hennes bilder. Visst blev det fint!

Tre sorters rosor i vitt och ljusrosa med vit astilbe

Titta noga på de större gröna bladen. Det är hallonblad som jag tipsade om, allt behöver man inte köpa, sommartid finns det mycket att hitta ute. Jag tipsade också om att det är viktigt att det man plockar får vattendra innan det används. Slokande växter är inte kul.

Den vita astilben var en fullträff, som pärlor på tråd!

Den ljuvliga väldigt ljust rosa är Adore Avalanche, och så var det vit Avalanche som jag fick tag på billigt med kortare stjälkar. Till dekorationer är det ingen mening att köpa med 60-70 cms stjälkar. Visserligen kan själva blomman då vara större men detta kom på onsdagen så det fanns tid för rosorna att slå ut riktigt fint. Dessutom var det kvistrosor med, alltså med många små täta runda rosor på varje stjälk. Sorten hette Miss Bombastic. Såå fin! De syns bäst på nedersta bilden.

Bröllopshjärta

Ett väldigt fint hjärta hade Helena och hennes mamma knåpat ihop av ängsull. Bra idé för den som hittar att plocka sådant.

Bröllopsblommor

Vad roligt att få leverera blommorna, inget är som bröllop! Floristkniv,   floristsekatör och oasis med tillbehör fixade jag också och skickade med ännu fler tips. Synd om några misstag gör att blommorna slokar innan kvällen är över.

 

4 reaktioner på ”Romantiska blommor till bröllopsfesten – 3 sorters rosor och vit astilbe

  1. Helena

    Stort tack för all fin hjälp med blommorna och tillbehör inför bröllopet. Jag var så nöjd! Med vänlig hälsning, Helena

    1. Monica Söderström

      Vad roligt att jag kunde vara till hjälp! Välkommen åter när det behövs mer blommor, kanske det blir ett dop nån gång i hemtrakterna;)Ha det bra!/Monica

Kommentarer inaktiverade.