Vinn stor bok om trädgårdsdesign!

Äntligen kommer här tävling om en riktig bra och omfattande trädgårdsbok, Trädgårdsform av Karin Janrik och Viveca Ljungström, Norstedts förlag. Det är länge sedan senaste tävlingen, då jag haft fullt upp med BillaBlom och allt med trädgården. Och semester ska man ha tid för också, och att umgås… Nu har jag i alla fall tid för att köra en tävling, och fler blir det; vinster ligger och väntar. Denna gång finns vinstboken hos mig så den hämtas hos BillaBlom eller i visningsträdgården i Salsåker.

image

 

Boken handlar förstås om trädgårdsdesign. Förr, före utbildningen tyckte jag sådana böcker var bara jobbiga att läsa, men denna bok hade jag säkert gillat även innan jag slog mig på trädgårdsutbildningen. Den är en riktigt stor och tung tegelsten och tar upp det mesta man kan fundera på. Hur stor plats bilen behöver på parkeringen, hur man skapar rum, vatten i trädgården, komponera en rabatt, belysning, ja vad du vill. Många bilder som författarna samlat under sina resor gör det ännu mer lättläst, skisser, förslag och något viktigt – olika stilar – för vi har ju olika smak!

Vill du pröva lyckan, klicka in på fliken T’ävling och svara på en enkel fråga!

Tävlingen avslutas frekväll 5 aug-16 kl 21 så att det går att hämta ut vinsten vid helgens trädgårdsvisningar, om så önskas.