Vandan lyser upp novembermörkret

Att välja en favoritväxt för november är inte svårt. Vandans runda blanka knoppar stod förväntansfulla när jag åkte på 3 veckors semester i USA, och tänk – när jag kom hem förra veckan var den i full blom!Lila Wanda

Min dotter hade fått noggrann skötselanvisning, för Vandan är jag rädd om. Den är egentligen inte svårskött, läs HÄR tidigare inlägg, men värdefull. Den finns i flera färger men visst är den mörklila underbar! Vilket naturens underverk med de vridna blomskaften, som läckra godisremmar!

Wanda orkidé mörklila

Ifjol tappade Vandan en del av knopparna, jag gissade på grund av ljusbrist, så nu har lysrörsbelysningen fått stå på och allt går bra.

Wandaorkide´Anna Vattenkannas blogg finns fler novemberfavoriter.

En reaktion på ”Vandan lyser upp novembermörkret

  1. Wanda … en helt ny bekantskap för mig. Men vilken bekantskap! Fantastisk färg på de vackra blommorna. Förstår att det är en favoritväxt!

    Önskar dig en fortsatt fin helg!

Kommentarer inaktiverade.