Ett hjärta för kärleken

Idag var jag åter på Nordvikskolan för en fortbildning i odling. Floristerna där var i full gång inför Alla Hjärtans Dag precis som i övriga världen. Denna vecka på året säljs rekordmycket blommor, och blommor är väl det bästa man kan ge bort! Här får du ett smakprov på vad de kan göra. Bilden visar inte hur stort hjärtat är – kring 60 cm tvärsöver skulle jag tro och blommorna är stuckna i oasis. Visst är det fint med de orangeröda nyanserna och nejlikorna runt kanten! Åter ett exempel på att så mycket mer än röda rosor är fint till Alla Hjärtans Dag!

Hjärta Nordvik floristerna 2015

Det mest äkta kärleksbeviset får man ändå från ett barn. Äldsta barnbarnet 7 år hade fått ett eget telefonnummer och SMSade – Jag älskar dig mormor! Sånt känns bra!

HÄR och HÄR och HÄR finns fler tips för Alla Hjärtans Dag. Och HÄR finns recept på hemgjorda geléhjärtan med äkta råvaror.

Hos Blommig fredag finns fler inlägg om veckans tema – Kärlek!

15 reaktioner på ”Ett hjärta för kärleken

  1. Så roligt att få se ett hjärta i orange toner. Själv har jag fått en rosa kamelia idag. Det blev jag väldigt glad åt. Kamelian blommar ju ofta till Alla hjärtans dag fast i år har mina inte hunnit slå ut. Men den som väntar på något gott. Rart också med barnbarnet. Det slår nog alla blomsterkreationer med hästlängder kan jag tänka 🙂

    Ha en fortsatt fin dag!
    /Anita

Kommentarer inaktiverade.