Trångt i kylen

I kylen ryms inte mycket mat när sex äppelkartonger tar upp platsen. Innan vi for på vår 3-veckors semester plockade vi alla Transparent Blanche innan de blivit helt mogna. Då går det att spara även sommarfrukt. Men nu behöver vi kylen till mat, så då är det dags att göra torkade äppelringar och äppelmust. Förresten,  visste du att igår var det Äppelmustens Dag? HÄR och HÄR kan du läsa om hur jag gör.

Transparent Blance i kylen

I fjol gjorde jag massor av torkade äppelringar och mannen ifrågasatte att det skulle går åt. Men barnbarnen var så förtjusta i ringarna att de gärna åt upp allt, så nu gör jag så mycket jag hinner, och resten blir must.

torkade äppelringar

Bloggandet har varit oregelbundet men ska nu bli ordning på igen, efter vår resa. Mycket finns att berätta från vår 3-veckors roadtrip i västra USA också. När jag ser senaste veckornas inlägg på datorn ser jag att en del bilder ligger fel, vilket inte synts på iPaden jag använt. Men blir bara för bilder i stående format. Märkligt och krångligt. Får försöka lösa det. Är det någon av er bloggare som läser detta som vet svaret på gåtan?

 

 

4 reaktioner på ”Trångt i kylen

 1. Maja

  Äppelringar tycker jag är bland det godaste som finns i snacksväg. Mycket bra gjort. Hur länge låter du dem vara i ugnen?

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  1. Monica Söderström

   Jag har ugnen på i några timmar och sedan får de eftertorka med öppen lucka. YouGov verkar intressant men torde ta mycket tid innan man får nåt, men tack för tipset!

Kommentarer inaktiverade.